Sociale aktiviteter

I Aarhus Fremad Håndbold har vi fokus på det sociale, og som spiller i Aarhus Fremad Håndbold håber vi derfor at alle bakker op om arrangementerne og giver en hånd med i det frivillige arbejde. Vi har en række sociale arrangementer i løbet af sæsonen, både fester og hjemmestævner. Derudover arbejder vi laver vi frivilligt arbejde til forskellige events, som bidrager til klubkassen.    

Fundraising

Vores fundrasing-aktiviteter er altafgørende for klubbens økonomi. Vi har blandt andet en fast aftale med AGF til alle hjemmekampe i Ceres Arena. Her stiller vi 5-6 dame eller herrespiller, som hjælper med at servere øl og pølser under kampen. Derudover har vi blandt andet hjulpet til Classic Car Race, Aarhus City Halvmarathon, AC/DC, Nephew og Thomas Helmig koncerter, solgt Klubhæftet og meget meget mere. 

Arrangementer

Hjemmestævner: Når alle hold i Aarhus Fremad Håndbold spiller hjemmekamp, samles alle i Annexen og hepper på hinanden. Her er der gang i toast-salget i kiosken, tombola og kagesalg. 


Juleafslutning: Den sidste onsdag før jul samles alle hold til sjov og spas i Annexen. Her står aftenen ofte på en alternativ juletræning, som består af en række lege og aktiviteter på tværs af holdene.  


Derudover er hold gode til at arrangere diverse aktiviteter, som ikke lige foregår i håndboldhallen. Her står det frit for om spillerne har lyst til at deltage, men der er altid noget for enhver smag, blandt andet padel tennis, keramikmaling, fællesspisninger, spilaftner og meget meget mere. 

Billede

Fester

Som den sociale klub vi er, er der altid god opbakning til vores årlige fester. Vi har tre fester om året; en opstartsfest, midtvejsfest og afslutningsfest. Festerne foregår i klubhuset på Riisvangen stadion, hvor aftenen byder på alt fra sang, dans og lidt godt til ganen. Til hver fest er der et tema, og vi har i tidens løb haft temaer som charterrejser, 00’erne, dansker-fest, bryllup, lak-læder-palliet, festival, oktoberfest, white sensation og mange flere…. Se et udpluk fra vores fantastiske fester her.